Zonwering & Horren

Met zonwering op uw buitenkamer houdt u op een elegante wijze de warmte buiten. Door de uitgekiende constructie oogt de de zonwering compact en robuust. Met een ruime keuze aan trendy doek kleuren maakt u er uw persoonlijke zonwering van. 
Wilt u raambekleding of een praktische plissé hordeur voor uw buitenkamer? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres, wij adviseren u graag.

Zonwering

Geniet van verkoelende schaduw in uw buitenkamer met onze kwalitatief hoogstaande zonwering. Het zonnescherm is gemakkelijk in en uit te schuiven d.m.v. een schakelaar of indien gewenst met afstandsbediening. U heeft de keuze uit diverse frame kleuren en talloze trendy doeken. Vrijblijvend informeren wij u graag over de mogelijkheden voor uw toepassing

Raamdecoratie 

Breng sfeer en comfort in uw Excellence buitenkamer met onze ingespannen raamdecoratie. Zo kunt u naar hartelust de lichtinval regelen. Het ingespannen plissé systeem is leverbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Wij adviseren u graag over deze fraaie raamdecoratie. 

Horren

Onze plisséhorren zijn bij uitstek geschikt om in een buitenkamer van Twentenaer te plaatsen. Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren als enkele plissé hordeur maar ook mogelijk als dubbele plissé hordeur. De hordeuren worden exact op maat gemaakt voor u.
Geniet ook van een insecten vrije buitenkamer.