Verlichting & Heaters

Langer genieten in uw buitenkamer dat kan! Wij leveren diverse verlichtingsarmaturen en terrasheater. Wij adviseren u graag welke verlichting en/of heater geschikt is voor uw buitenkamer. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden.

Geïntegreerde verlichting voor uw overkapping

Sfeerverlichting voor uw overkapping is een optie voor uw overkapping. Er zijn diverse verlichtingssets leverbaar inclusief bekabeling en trafo’s. Indien gewenst met afstandsbediening. Zo kunt u gegarandeerd genieten onder uw overkapping, tot in de kleine uurtjes mocht u dat willen. 

Heater Rio Grande

Met deze terrasheater haalt u kwaliteit in huis. Met 1500 W heeft de heater voldoende vermogen om tot een aangename temperatuur te verwarmen. De heater is waterdicht en leverbaar in 4 kleuren. De afmetingen zijn 560 mm x 110 mm x 89 mm

Low light Bahama Terrasheater

Deze design low light heater geeft een sfeervol licht wanneer hij is aangezet. Dit sfeervolle licht is zelfs regelbaar. De lichtinstellingen hebben geen invloed op de warmte afgifte. Deze heater heeft een vermogen van 1500 W en is waterproof. Leverbaar in 3 kleuren. De afmetingen zijn 560 mm x 110 mm x 89 mm. Ook leverbaar als dubbele heater.