Buitentapijt & Vlonders

Met ons buitentapijt heeft u een sfeervolle vloerbedekking voor buiten, duurzaam en comfortabel. Het tapijt is waterdoorlatend dus u houdt u altijd droge voeten. U kunt kiezen uit 8 sfeervolle kleuren. Mocht u liever houten vlonders in uw buitenkamer willen, of een pvc vloer dan kunnen wij deze ook voor u leggen. U ziet het wij kunnen compleet gestoffeerde buitenkamers leveren, hoe uniek is dat?

Buitentapijt

Comfortabel, duurzaam, vochtbestendig, sfeervol en geluiddempend een paar voordelen van ons buitentapijt. Daarom is het zo geschikt voor het leggen in al onze buitenkamers. Leverbaar in 8 verschillende kleuren, dus altijd een kleur die past in uw buitenkamer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vlonders

Met een vlonders in uw buitenkamer wordt de vloer op gelijke hoogte gebracht met de drempels Zo wordt deze gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en rollators. De vlonders kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt: Met buitentapijt of met hout composiet. De vlonders zijn waterdoorlatend. 

PVC vloeren

In de buitenkamer Excellence is er de mogelijkheid om een  PVC vloer te leggen. Duurzaam, waterbestendig en sfeervol. Keuze uit diverse dessins en kleuren. Graag bespreken we met u de mogelijkheden voor in uw buitenkamer.